PGD Murska Sobota

Nesreče v cestnem prometu – Bratonci – Dokležovje

20.03.2020 ob 18.38 je med Bratonci in Dokležovjem, občina Beltinci, voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča in pristala na strehi. Za lažje poškodovano voznico so poskrbeli reševalci iz ZD Murska Sobota. Gasilci PGD Murska Sobota so razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator in usmerjali promet.

Nesreče v cestnem prometu – Moravske Toplice

28.02.2020 MORAVSKE TOPLICE
Ob 17.51 je na križišču Nemčavci–Vaneča in Sebeborci–Puconci, občina Moravske Toplice, prišlo do prometne nesreče z udeležbo osebnega vozila. Poškodovala se je ena oseba. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator ter nudili pomoč drugim reševalnim službam.

Nesreče v cestnem prometu – Černelavci

07.02.2020 MURSKA SOBOTA

Ob 19.39 sta v Černelavcih, občina Murska Sobota, trčili osebni vozili, kateri je odbilo v obcestni jarek. Gasilci PGD Murska Sobota so s tehničnim posegom rešili eno osebo iz vozila, pomagali reševalcem NMP pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila, razsvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in očistili cestišče.Nesreča v cestnem prometu – Gradišče

19.01.2020 TIŠINA

Ob 5.33 je v kraju Gradišče, občina Tišina, vozilo trčilo v betonski električni drog. Gasilci PGD Murska Sobota so odklopili akumulator, počistili steklo in iztekle tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP. Poškodovano osebo so reševalci NMP Murska Sobota odpeljali v Splošno bolnišnico Rakičan.